About

Wij zijn altijd op zoek naar parels, unieke bestemmingen in Zuid Amerika en in het bijzonder rondom Paraty in Brazilie. Het is iets dat we u graag willen laten zien.

Paraty.nl is een organisatie die reizen en ultiem ontstressen aanbiedt in Brazilië.

Waarom nemen we u graag mee?

1) Expertise.

Door onze jarenlange expertise in Zuid Amerika, bieden wij bestemmingen aan die je in de komende 7 jaar niet zal tegen komen in de Lonely Planet.

Wij gaan zelf op onderzoek, om voor u de mooiste, maar ook de meest unieke locaties aan te kunnen bieden.

2) Reizen op maat.

Of u nu alleen zou willen, met zn tweeën, of met een groep vrienden of familie, wij kunnen een prachtige reis voor u in elkaar zetten, die aansluit bij uw wensen. Bij ons is geen reis hetzelfde en elke ervaring uniek.

3) Direct contact

Wij houden van direct, niet alleen met u, maar ook met onze lokale gidsen en de bevolking, hierdoor zijn wij flexibel en houden wij de lijntjes kort.

4) Vila Mont (basecamp)

Diep verscholen, in een oase van rust, ligt onze Vila in de jungle. Deze Vila ligt 20 minuten rijden van Paraty en met alle mooie stranden in de buurt. Wij kunnen dit alleen aan u aanbieden. Als u alle drukte van het leven even achter u wilt laten, dan is dit de ideale plek. Het is een Vila die van alle gemakken is voorzien en is smaakvol Europees, maar wel tropisch ingericht. Hier kunt u niet alleen terecht voor uw honeymoon, maar ook met familie of vrienden kunt u mee doen aan onze retraite sessies. Ook organiseren wij vanaf dit prachtige basecamp hike trips, boottochten, fly drives, waterval tours, en kunnen we u de mooiste stranden laten zien. En dit is nog maar een klein tipje van de sluier! Mocht u nog meer wensen hebben, vragen is altijd vrij.

5) Team
Sinds 2019 hebben wij besloten om onze krachten te bundelen. Om gebruik te maken van elkaars expertise.
En wie zijn wij?

 

Olaf Hendriksz
Is sinds zijn tijd in Venezuela bezig met mooie en bijzondere reizen maken en hij is de expert op het gebied van Zuid Amerika. Hij ervaart en bedenkt de unieke reizen, en is altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen en ervaringen.

Meike Tazelaar

Basecamp zou geen thuis zijn zonder Meike. Jarenlang heeft ze haar energie gebruikt om Jan des Bouvrier te ondersteunen. Al haar talent, kunde en liefde voor esthetiek heeft ze overgebracht naar Vila Mont en waar nu iedereen kan genieten van een hele fijne sfeer. Ontstressen en genieten zijn bij haar in goede handen.

Onne-Floris Broekema
Is door zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en de Horeca en zijn organisatorische talent een perfecte aanvulling in het geheel. Het zit bij Onne in het bloed, om mensen iets moois te laten beleven en een unieke ervaring mee te geven. Het begin van zijn grote reis is ooit begonnen toen hij notabene via Olaf op pad werd gestuurd.