Brazilië

een wondermooie bestemming voor uw vogel- en natuurreis, voor fotografie en heerlijk relaxen

Paraty Travel brengt u naar het onverwachte Brazilië. Niet de meest toeristische en dure locaties maar de verrassende streek tussen Sao Paulo en Rio de Janeiro. Heel mooi met een rijke cultuur en natuur, heerlijk eten en een sympathieke bevolking. Bovendien gemakkelijk te bereiken (rechtstreeks met KLM).
De enorme variatie in een relatief klein gebied zorgt dat u weinig reistijd hebt, des te meer tijd om te genieten en te relaxen. Onze specialisten zijn overal zelf geweest, hebben schitterende locaties met ieder hun eigen bijzonderheden ontdekt en de reizen samengesteld die wij ‘onze pareltjes’ noemen.

Onze individuele reizen zijn betaalbaar maatwerk. Wij presenteren aantrekkelijke voorbeelden, u kunt elke reis aanpassen aan uw wensen. Een paar dagen meer of minder, een meerdaagse wandeltocht of juist kortere wandelingen afgewisseld met auto excursies, wat langer op een relaxplek verblijven, het kan allemaal. Onze vogelreis kunt u individueel doen maar we bieden deze ook als groepsreis aan met een vast programma.

Het is mogelijk om onze reizen uit te breiden met een bezoek aan de Pantanal, het Amazonegebied bij Rio Guaporé of de wereldberoemde watervallen van Igauzu.

Onze pareltjes:

Meer zien? Langer op reis?
U kunt uw reis in het Atlantische uitbreiden met Serra de dos Tucanos / Itororo lodge of met Ilha do Cardoso, Sebui, Posada Superagui. Of u kunt uw reis uitbreiden met een vlucht naar Iguazu of Cuiaba. Vanuit Cuiaba bezoekt u Pantanal of Rio Guaporé (Amazone regio).
Met onze expertise kunnen wij altijd een passend en prachtig plan voor u maken.